Logo CrazyGames.cz
Zjištěn ovladač
Prozkoumejte naše hry kompatibilní s ovladači

2048 City Builder

Hodnocení:
8,3
(6 069 hlasů)
Vývojář:
Bëor Games
Uvolněno:
květen 2024
Naposledy aktualizováno:
červen 2024
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klasifikace:

2048 City Builder je živá a návyková puzzle hra, která kombinuje strategickou výzvu hry 2048 s radostí z tvorby města! Ponořte se do barevného světa plného kresleného kouzla a skládejte dlaždice, abyste postavili město svých snů. V této jedinečné kombinaci herních mechanik musí hráči strategicky spojovat odpovídající dlaždice, aby odemkli nové budovy a památky, které přispívají k nádheře jejich rostoucího městského panoramatu. S každým úspěšným spojením sledujte, jak se vaše městská silueta mění z malých začátků na rušné město plné života a energie.

Ale zábava tu nekončí! 2048 City Builder také nabízí sociální zážitek, kde se můžete bavit se svými přáteli prostřednictvím online chatu, ukazovat své město ostatním online a posílat dárky přátelům. Sdílejte svůj pokrok, vyměňujte rady a užívejte si společenského aspektu budování města společně.

Díky inovativním herním mechanikám mohou hráči nakupovat dlaždice, aby posunuli svoje město na nové výšky, a skutečnou výzvou je dosáhnout 65 000 - daleko více, než je typické pro hru 2048. Tato přidaná složitost přináší zábavnější a odměňující zážitek.

Svěže vizuální design a intuitivní ovládání nabízejí nekonečné hodiny zábavy pro hráče všech věkových kategorií. Vyzkoušejte svou strategickou zručnost při řešení stále složitějších hádanek a přitom si užijte radostný proces budování města. Bez ohledu na to, zda jste nadšenci do hádanek, fanoušci stavění měst nebo prostě hledáte zábavu a napětí v hře, tato hra má něco pro každého. Vydejte se na tuto vzrušující cestu ještě dnes, spojte se s přáteli a vytvořte město svých snů!

Datum vydání

Duben 2024

Platforma

Webový prohlížeč (počítač i mobil)

Naposledy aktualizováno

07. 6. 2024

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama